Ценова листа

01.06.2012 – 15.06.2012 16.06.2012 – 08.07.2012 09.07.2012 – 24.08.2012 25.08.2012 – 10.09.2012 11.09.2012 – 30.09.2012
А12 студио (2+1) 55.00 лв.
28.50 EUR
67.00 лв.
34.50 EUR
83.00 лв.
42.50 EUR
67.00 лв.
34.50 EUR
55.00 лв.
28.50 EUR
А22 едноспален апартамент (2+2) 65.00 лв.
33.50 EUR
94.00 лв.
48.00 EUR
122.00 лв.
62.50 EUR
94.00 лв.
48.00 EUR
65.00 лв.
33.50 EUR
А34 двуспален апартамент (4+2) 105.00 лв.
54.00 EUR
123.00 лв.
63.00 EUR
145.00 лв.
74.50 EUR
123.00 лв.
63.00 EUR
105.00 лв.
54.00 EUR